Vitalize GlucoMotion UC-II


uc2GlucoMotion® UCII® is een nieuw product binnen de GlucoMotion® serie met een geheel nieuwe samenstelling. UCII® is een afkorting voor de naam ‘Undenatured Collagen Type 2’ ofwel ongedenatureerd collageen type II. Dit product bevat onder andere vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Slecht één kleine capsule per dag is voldoende.

Inhoud: 30 / 60 capsules
Gebruik: 1 capsule per dag

BESCHRIJVING VAN DE STOFFEN

Vitamine C (ascobinezuur) is één van de meest bekende en gebruikt antioxidanten, welke ter bescherming dient tegen vrije radicalen. Vitamine C draagt onder andere bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en de botten.

Vitamine D3 draagt ertoe bij aan om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen en is daarom belangrijk voor het handhaven van onder andere stevige botten en de instandhouding van de normale werking van de spieren.

Ongedenatureerd collageen type II wordt op een lage temperatuur zonder enzymatisch proces gefabriceerd waarbij de molecuulstructuur blijft behouden. Het proces van het vervaardigen van UC-II® is wereldwijd gepatenteerd door InterHealth N.I. (USA).

GlucoMotion® UCII® is een voedingssupplement dat met de grootste zorg is samengesteld. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een complete voeding. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding.

UC-II® is a trademark of InterHealth N.I.
UC-II® brand undenatured type II collagen (U.S. Patents 5,645,851 5,637,321, 5,529, 786 and 5,750,144).

Voor 17.00 uur besteld, morgen al in huis. Alle producten worden altijd GRATIS verzonden.

Meer informatie