Wat is glucosamine


Glucosamine is één van de populairste voedingssupplementen ter wereld en is een belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam. Hieronder ziet u een overzicht van al onze glucosamine producten. Van pure glucosamine sulfaat tot glucosamine supplementen in combinatie met chondroïtine en MSM. Als u liever geen tabletten slikt hebben we voor u een glucosamine suppelement in siroopvorm.

Vitstore Glucosamine 
bestaat volledig uit 100% glucosaminesulfaat 2 KCL, de meest aanbevolen vorm van glucosamine.

GlucoMotion Origineel is één van de meest complete glucosaminesupplementen op de markt. De combinatie van glucosamine, chondroïtine, MSM, enkele vitaminen en mineralen maakt het absoluut de beste keuze. Naast de gewone verpakkingen heeft u de keuze voor de handige brievenbusverpakking.

GlucoMotion Siroop is de vloeibare vorm in de GlucoMotion serie. Perfect voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten!

GlucoMotion Forte Plus (Basis) bestaat uit glucosamine, chondroïtine en vitamine C. Een goede basis voor mensen met behoefte aan Glucosamine.

Glucosamine UC-II is een gepatenteerd voedings-supplement op basis van ongedenatureerd collageen type II, vitamine C en D.